DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Walter Kollolaan 170

Walter Kollolaan 170

3543 HR

Utrecht

€ 2.180

p.m.

5 kamer gezinswoning met tuin op het Zuiden.

Deze goed afgewerkte twee-laags woning kenmerkt zich door de grote raampartijen aan de achterzijde, heerlijke tuin op het Zuiden met achterom en 4 prima slaapkamers op de 1e verdieping.

De woning is gelegen in een rustig woningblok met een eigen parkeerplaats (overige plekken vrij parkeren) in een soort van hofje.

Indeling
Een opvallend ruime entree met toegang tot een netjes afgewerkte toilet met hangend closet en een doorgang naar de speelse leefruimte met half deels gesloten keuken.

De woonkamer is samen met de keuken voorzien van mooie wit gesausde muren en een sfeervolle laminaatvloer welke netjes is doorgelegd. De ruimte is bijna 6 meter breed en handig ingedeeld in een zit en eetruimte. Aansluitend bevindt zich de keuken welke afgesloten is middels een muur met deur waardoor deze al dan wel of niet bij de woonkamer betrokken kan worden. Doordat er een deur met glas is geplaatst valt de doorzon verlichting lekker door de keuken.
De hoek vormige keuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over de meest noodzakelijke apparaten (o.a. vaatwasser) en heeft zowel veel aanrecht- dan wel kastruimte. De keuken is voorzien van neutrale witte kastjes met een donker blad.

Op het zuiden bevindt zich de achtertuin welke netjes is aangelegd en voorzien van een groot terras en bloemperkjes aan de zijkanten. Aan de achterzijde is een poort met achterom en een ruime berging met licht en elektra. De tuin is handig te bereiken vanuit de woonkamer.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping zijn de 4 slaapkamer en nieuw aangelegde badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafel en zwevend toilet gelegen. De overloop is groot waardoor hier nog een extra werkplek is gecreëerd.

Ideale woning voor een gezin met 2 of meer kinderen.
Terwijde-Oost is een moderne woonwijk in Leidsche Rijn die ligt vlakbij het Het Lint, de Haarrijnseplas en winkelcentrum Terwijde. Tevens is de bushalte met een directe verbinding met de stad op een paar minuten lopen. Ook de snelwegen en treinstation Terwijde zijn binnen een zeer afzienbare tijd te bereiken.

Tuin
Heerlijke en netjes onderhouden achtertuin op het Zuiden van ca. 50m2. Vrijstaande houten schuur aanwezig met betonnen ondervloer en licht en elektra. De tuin kan ook via een achterom bereikt worden.

Bijzonderheden
– Beschikbaar: 01 juni 2022;
– Bij voorkeur een periode van 24 maanden;
– De woning wordt (bij voorkeur) gemeubileerd opgeleverd; eventueel kunnen er enkele spullen worden vervangen dan wel worden verwijderd naar wens van de nieuwe huurder;
– Huurprijs is 2180 euro inclusief de meubels maar exclusief gebruikerslasten huurder (gas, water en elektra, gebruikersdeel gemeentelijke heffingen en TV/Internet );
– Niet te huur voor studenten of woningdelers;
– Eigen parkeerplaats voor de deur.

Interesse?

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Meer woningen

3607 GX

Maarsse

€ 389.000

k.k.

3543 HR

Utrecht

€ 2.400

p.m.

3521 EP

Utrecht

€ 625.000

k.k.

3525 TC

Utrecht

€ 425.000

k.k.

3581 XH (Oudwijk)

Utrecht

€ 1750

p.m.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op