DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Julianaparklaan 3

Julianaparklaan 3

3553 HK

Utrecht

€ 890.000

k.k.

Uniek herenhuis op een prachtige locatie met uitzicht op het Julianaparklaan.

Soms kom je ze tegen, van die pareltjes om in te wonen. Deze parel is een diamant welke je zelf nog kan bijschaven waar je dat maar wilt. Heb je een groot gezin of wil je een bedrijf aan huis? Het kan allemaal in deze fantastisch herenwoning van 197m2 woonoppervlakte.
De woning is momenteel verdeeld in een onder en een bovenhuis waarbij er zowel een woon als bedrijfsbestemming mogelijk is. Kansen genoeg dus. Het plekje kan je maar 1x kopen en wie wil er nou niet een uitzicht op één van de mooiste parken van Utrecht!

Indeling
We nemen je mee door de woning beginnend op de begane grond. Bij binnenkomst via de voordeur onder de prachtige trap aan de zijkant van het huis kom je in de ruime hal waar vanuit veel vertrekken te bereiken zijn. Zo zijn er aan de voorzijde 2 kamers aan elkaar verbonden met een oppervlakte van zo’n 21m2. Ook zijn de kelder met opstelling CV, een ruime en handige opbergkast, de keuken, het toilet met fontein, de badkamer en de woonkamer zijn allemaal te bereiken vanuit de hal.

Lopen we door naar de woonkamer dan valt ons op dat deze met zijn ruim 30m2 en raampartij aan één zijde lekker groot voelt. Tevens is vanuit hier nog de derde (slaap)kamer te bereiken. Vanuit de woonkamer wandel je zo de netjes betegelde achtertuin in welke is voorzien van een schutting met poort, en een berging (11m2) met aansluitend een garage met elektrische deur (15m2) welke plaats biedt voor 1 auto. Voor de garage en op eigen perceel zijn tevens nog 3 auto parkeerplaatsen gerealiseerd.

Eerste verdieping
Via de mooie statige trap aan de zijkant van het huis bereiken we de ingang van het bovenhuis. Deze bovenwoning is momenteel ingericht als 6 kamer woonhuis. Lopende door de hal bereiken we de woonkamer waar direct het prachtige uitzicht op het Julianapark opvalt in de heerlijke L-vormige woonkamer. Waar er aan de voorzijde een mooi uitzicht op het park is kan je aan de achterzijde van zowel de woonkamer en vanuit de keuken het ruime balkonterras op het Westen bereiken. Hier geniet u aan het einde van de middag heerlijk van het zonnetje. Het balkonterras van ca. 30m2 is breed en loopt zelfs helemaal rondom door naar de ingang aan de voorzijde van het huis.

Op deze woonlaag treffen wij verder een toiletruimte, een bergingkast en de keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparaten als zijnde een vaatwasser, inbouw koelkast en 5 pits gaskoken.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping waar momenteel drie slaapkamers, de wasruimte en een badkamer zijn gelegen. Aan de voorzijde bevinden zich een grote slaapkamer van 11m2 en een kleine slaapmaker van 6,4m2. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer gelegen van 15,6m2 welke voorzien is van een balkon (Westen). Ook is er een kleine kamer welke dienst doet als wasruimte van ca. 7m2 en de badkamer met douche cabine, ligbad, wastafelmeubel en 3e toilet.

Overige verdiepingen
Via een vlizotrap is vanaf de overloop de zolderverdieping te bereiken. Dit betreft een zeer ruime verdieping welke dienst doet als bergruimte gezien de stahoogte beperkt is.

Balkon
Op dit eerste verdieping heeft de woning een zeer ruim balkonterras van zo’n 30m2 welke van zowel de woonkamer als vanuit de keuken te bereiken is.

Op de 2e verdieping heeft de ouderslaapkamer een balkon welke op het Westen is gelegen.

Tuin
Er is een tuin vrijwel rondom het hele huis (hoekwoning) waarbij de achtertuin is afgesloten middels de berging/garage en een schutting met poort. De achtertuin is op het Noordwesten gesitueerd.

Bijzonderheden
– 8 Zonnepanelen in 2017 aangelegd op de berging ;
– CV uit 2016;
– Het betreft momenteel 2 woonruimtes met 1 huisnummer.
– Deze woning heeft zowel een woon als bedrijfsbestemming;
– Garage met elektrische poort;
– 3 parkeerplaatsen op eigen terrein;
– 323m2 perceel oppervlakte;
– 197m2 woonoppervlakte;
– Unieke locatie op de hoek en uitzicht op het Julianapark;

Interesse?

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Meer woningen

3581 MR

Utrecht

€ 489.000

k.k.

3607 GX

Maarsse

€ 389.000

k.k.

3543 HR

Utrecht

€ 2.400

p.m.

3521 EP

Utrecht

€ 625.000

k.k.

3525 TC

Utrecht

€ 425.000

k.k.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op