DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Coelhorst 62

Coelhorst 62

3452 JJ

Vleuten

€ 1.450

p.m.

Prachtig en fris gemeubileerd 3 kamer appartement in Vleuterweide / De Hoven

Algemeen:
Het ruime appartement heeft een vrij zicht over groen en ligt op de begane grond aan een lieflijk straatje in De Hoven; verspringende gevels, verschillende kapvormen en vriendelijke kleuren. Je waant je in de stijl van oude arbeiderswijkjes, hofjes en herenhuizen. De klassieke en traditionele bouwkunst heeft model gestaan. Maar in een nieuwe eigentijdse interpretatie. Ruim en comfortabel.

Vanuit De Hoven ben je met de auto snel op de A2, A12, A27 en A28. Ook de verbindingen met het openbaar vervoer zijn zeer goed. Het station Vleuten ligt op 10 minuten lopen en in de buurt zijn busverbindingen naar het centrum van Utrecht met al haar stedelijke voorzieningen en gezellige restaurantjes. Voor de fietsers zijn er veilige fietspaden en er is zelfs voorzien in een fietsboulevard waarover je via een speciale fietsbrug rechtstreeks naar Utrecht fietst.

De Hoven ligt nabij het groot Maximapark en zandstrand met schoon zwemwater; de Haarrijnse Plas.

Indeling
Indeling:
Het kleinschalig appartementencomplex (2007) telt 4 lagen en wordt gekenmerkt door hoge ramen met roeden en stijlen, een rood bonte gevelsteen en een strakke daklijst.

Woonkamer:
Een (eigen) voordeur aan de voorzijde geeft toegang tot de hal, een ruime berging (met aansluiting wasmachine en droger) en de leefruimten.
De prachtige open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en staat in open verbinding met de woon- en eetkamer. De woonkamer is knus en ligt aan de voorzijde, ze heeft hoge ramen en biedt uitzicht over de straat, over gemeente groen en een speelveld. Licht valt binnen.

Een tweede hal, vanuit de eetkamer, brengt ons naar de achterzijde. Er zijn 2 prachtige slaapkamers, een frisse lichte verzorgde badkamer, mooi betegeld, een zwevend toilet en een inloop douche. Tevens een ruime wastafelmeubel met spiegel.

De hoofdslaapkamer geeft toegang tot het zonnig terras (met achterom) aan de achterzijde. Het terras heeft een zuid ligging, is overkapt en over de gehele breedte voorzien van bestrating en een weelderige planten erfafscheiding.

Er ligt een laminaat vloer door het gehele appartement.

De voortuin is omzoomd met een beukenhaag en netjes bestraat.

Tuin
Twee tuinen, aan de voorkant en aan de achterkant van de woning. aan de achterkant kunt u heerlijk genieten van de zon omdat de tuin op het zuiden ligt.

Bijzonderheden
-Woonoppervlakte: 84 m2;
-Tuin op het zuiden.
-Vrij parkeren aan de zij en achterzijde.
-De fietsen kun je stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging.
-Duurzaam gebouwd, zorgvuldig afgewerkt en goed geïsoleerd (bouwjaar 2007).
-Gemeubileerd. Eventueel kunnen er enkele meubels in overleg uitgehaald worden.
-Beschikbaar per 1 oktober 2022
– De huurprijs bedraagt 1450 euro inclusief stoffering en meubilering. Huurder dient zelf de gebruikerslasten op zijn naam te zetten. Te denken valt aan de electriciteit, was/stadsverwarming, water, gebruikersdeel gemeentelijke heffingen en een eventueel tv/internet abonnement.

Interesse?

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Meer woningen

3607 GX

Maarsse

€ 389.000

k.k.

3543 HR

Utrecht

€ 2.400

p.m.

3521 EP

Utrecht

€ 625.000

k.k.

3525 TC

Utrecht

€ 425.000

k.k.

3581 XH (Oudwijk)

Utrecht

€ 1750

p.m.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op