DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Werkwijze

Waarom Arjan Bouwman Makelaardij

Als verkoop, aankoopmakelaar- en verhuurmakelaar sta ik altijd klaar om jou te begeleiden bij het vinden van jouw droomhuis of het verkopen of verhuren van jouw woning.

Mijn werkwijze is persoonlijk, transparant en professioneel. Ik luister naar jouw wensen en behoeften en zet al mijn kennis en ervaring in om het beste resultaat voor jou te behalen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of je huidige woning wilt verkopen of verhuren, ik sta voor je klaar om het hele proces soepel en succesvol te laten verlopen.

Samen zorgen we ervoor dat jij tevreden bent met de uitkomst. Met mijn enthousiasme en betrokkenheid help ik je graag bij het realiseren van jouw woondromen.

Werkwijze

Kennismaking

In een vrijblijvende kennismaking vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en wat ik voor je zou kunnen betekenen als full service makelaar. Hierin leren we elkaar kennen, krijg ik een goed beeld van de woning, of bespreken we wat je zoekt in je nieuwe woning. Uiteraard kan ik je alvast tips en advies geven wat betreft woning presentatie, om jouw woning verkoop of verhuur klaar te maken. Of welke zaken handig zijn bij de zoektocht naar je nieuwe woning. Op het moment dat alles duidelijk is ga ik graag van start en bespreken wij samen we het plan van aanpak.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op onze samenwerking heb ik verschillende documenten van jou en de woning nodig. Ook hierin help en adviseer ik je graag. Verder zorg ik dat er een professionele fotograaf ingepland zal gaan worden, documenteren we de ontvangen informatie en zal de woning online aangemeld gaan worden. In de tussentijd kunt u de woning klaar maken voor de aankomende bezichtigingen. Bij de zoektocht naar jouw nieuwe woning zal ik ook wat documenten van je nodig hebben, zodat we snel kunnen schakelen als je een voorstel op een woning wilt gaan doen.

Strategie

Voordat de bezichtigingen plaatsvinden hebben we samen de strategie en procedure besproken. Bij het inplannen en tijdens de bezichtigingen inventariseer ik gelijk de animo en de reacties van de kandidaten. Hierover ontvang je een terugkoppeling zodat je ook op de hoogte bent. De binnengekomen voorstellen zullen we samen bespreken en zal ik jou in adviseren. Als de keuze gemaakt is zal ik de gelukkige kandidaat hierover informeren. De communicatie naar de andere kandidaten is net zo belangrijk, daarom zal ik ze op de hoogte brengen. * 1

De overeenkomst

Op dit moment zal ik zorgdragen dat er een overeenkomst opgesteld gaat worden. Zodra beide partijen hebben getekend is het definitief. Hierna zal de overdracht geregeld gaan worden en is het proces bijna afgerond. Bij aankoop zal ik er op toezien dat alle gevraagde documenten aangeleverd worden. Bij verkoop en aankoopzal ik tevens alle belangrijke datums bewaken en waar nodig je hierover tijdig zal informeren*2


Afronding

Op het moment dat alles definitief is zal er een datum gepland worden voor de overdracht. Tijdens dit moment zal er een inspectie plaatsvinden. Tijdens dit moment zullen de meterstanden en eventuele andere afspraken genoteerd worden. *3

Service achteraf

Mochten er nog (inspectie) documenten verstuurd moeten worden, dan ontvang je die van mij. Mocht je nog vragen hebben over het proces of op een later moment nog woning gerelateerde vragen hebben kun je altijd contact opnemen met mij.

* 1 Let wel; Betreft het geen inschrijving, dan zal ik mocht dit nodig zijn ook voor jou onderhandelen.

*2 Let wel; Betreft het de verkoop van jouw woning? Dan gaat na het tekenen van beide partijen de 3 dagen bedenktijd in. (Eventuele ontbindende voorwaarden blijven dan wel van kracht na deze 3 dagen bedenktijd). Hierna is de overeenkomst definitief. Bij verkoop zal er tevens een transportdatum met de notaris ingepland gaan worden

*3 Let wel; Betreft het de verkoop van jouw woning?
Dan ga je na de inspectie, samen met de koper op weg naar de notaris. Hier zal na de daadwerkelijke overdracht van de woning de sleutels overgaan naar de nieuwe eigenaar. Een belangrijk moment en tevens een nieuwe fase in de levens van beide partijen. Proficiat!

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op