DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Verkoop

Waarom Arjan Bouwman Makelaardij om je huis te verkopen

Als full service makelaar is het mijn doel om je op een betrokken en persoonlijke wijze te begeleiden, te ondersteunen maar natuurlijk simpelweg ook te ontzorgen in het gehele verkoopproces. 

Je woning verkopen is tenslotte een belangrijk moment. Als gedreven makelaar begrijp ik hoe spannend het verkopen van een woning kan zijn. Ik help jou graag bij het gehele traject van begin tot eind.

In mijn verkoopbegeleiding zal ik er alles aan doen om de verkoop soepel te laten verlopen. Ik zal je begeleiden in elke stap van het proces, zodat jij je nergens ( tenminste zo min mogelijk) zorgen over hoeft te maken.

Ik zal de voorbereidingen doen, professionele woningfoto’s laten maken, zorgen dat de woning online komt, de afspraken in plannen als jouw woning beschikbaar komt. Tijdens bezichtigingen zal ik er ook weer alles aan doen om zoveel mogelijk kandidaat kopers goed en enthousiast te informeren. Dit zodat ze een voorstel willen doen.

Mijn doel is jouw woning jouw met een zo goed mogelijk resultaat te verkopen, in een zo kort mogelijke tijd.  

Op het moment dat er een koper is gevonden zal ik je adviseren, begeleiden bij de vervolgstappen.  

Kortom, ben jij op zoek naar een gedreven en betrouwbare partner bij het verkopen van jouw woning?  En zoek je daarnaast een verkoopmakelaar die je veel tijd en regelwerk uit handen zal nemen, zoek dan niet verder!

Ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Diensten

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op