DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Verhuur

Waarom Arjan Bouwman Makelaardij als je verhuurmakelaar

Het verhuren van je woning kan een spannende stap zijn, maar als enthousiaste en professionele makelaar streef ik ernaar om dit proces zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Daarom bied ik een uitgebreide reeks diensten aan om je te ondersteunen gedurende het hele verhuurproces.

Zo adviseer ik je graag over de optimale huurprijs en de beste strategie om je woning snel te verhuren. Ik zorg voor een goede presentatie van je woning, met mooie foto’s en een aantrekkelijke beschrijving. Dit alles om een mooi aantal potentiële huurders aan te trekken. Daarnaast neem ik het volledige proces van bezichtigingen voor mijn rekening. Zo zal ik de afspraken inplannen en zal ik beoordelen of de potentiële huurders voldoen aan de gestelde kredietwaardigheid. Na de bezichtigingen zelf zal ik dan een duidelijke terugkoppeling geven van de geïnteresseerde partijen, zodat je als verhuurder daarna een weloverwogen keuze kan maken.

Ook zorg ik dat er een huurovereenkomst zal worden opgesteld waarbij ik de gemaakte afspraken tussen jou als verhuurder en de huurders van je woning zal bewaken.
Dan komt het moment van de sleuteloverdracht die ik ook je uit handen neem. Tijdens dit moment doe ik een uitgebreide woningronde samen met de huurders om te zorgen dat alles duidelijk is. Ik leg dit allemaal vast met een inspectieformulier en een fotoreportage waarvan alle partijen op de hoogte worden gebracht. Dit om alles helder te hebben van dat moment en geen onduidelijkheden later kunnen ontstaan.

Na de verhuur blijf ik beschikbaar mochten er nog eventuele vragen zijn. Mijn doel is om jouw verhuurervaring zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Dus, ben jij op zoek naar een betrouwbare partner bij het verhuren van je woning? Bij mij ben je aan het juiste adres. Neem dan contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik zorg voor een succesvolle en prettige verhuurervaring!

Diensten

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op