DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Over mij

Over mij

Ik ben dé makelaar die met je meedenkt en samen met jou dit proces aangaat. Of je nu wilt verkopen, kopen of verhuren, ik luister naar jouw wensen en vindt het belangrijk te streven naar een goede service en optimaal resultaat. Om dit te behalen, ga ik samen met je aan de slag om jouw wensen op een rij te zetten.

Ik begrijp dat bij de verkoop, maar ook bij de zoektocht van een (t)huis veel komt kijken. Wat de reden ook is het blijft een spannend proces. Ik zal je daarom tijdens het gehele traject begeleiden en ondersteunen.

Daarnaast vertel ik graag iets over mijzelf. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Sinds 2011 ben ik woonachtig in de gemeente Stichtse Vecht waar ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen met veel plezier woon. Daarnaast speel ik Padel op vriendschappelijk niveau, dus wie weet treffen we elkaar eens op de baan.

foto arjan

Tevreden als u dat ook bent

Ik ben een mensen mens, sociaal en gedreven. Door het altijd gewerkt te hebben in dienstverlenende functies en mijn huidige werk als makelaar, zorg ik voor een servicegerichte aanpak en sta je als klant centraal. Dit doe ik door naar je te luisteren, je vragen te stellen en eerlijk te zijn en niet onbelangrijk, verlies ik het resultaat daarbij niet uit het oog.

Omdat Ik zelfstandig werk, maar ook samen werk met een team ben ik in mijn kracht. In mijn samenwerking met Alliances Makelaardij voel ik mij daarom ook thuis. Een mooi voordeel van deze samenwerking is dat we hierdoor snel kunnen schakelen en op een efficiënte manier kunnen zorgen voor het juiste resultaat en het is ook gewoon leuk. Ook hier staat natuurlijk service en oog voor detail centraal.

Ben je opzoek naar een makelaar met oprechte interesse, een makelaar die met je meedenkt, een positieve instelling heeft, eerlijk, gemotiveerd, gedreven, enthousiast is en snel kan schakelen? Dan ben je bij Arjan Bouwman Makelaardij aan het juiste adres.

Interesse?

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op