DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Over mij

Over mij

Ik ben dé makelaar die met u meedenkt en samen met u dit proces aangaat. Of u nu wilt verkopen, kopen of verhuren, ik luister naar uw wensen en vindt het belangrijk te streven naar een goede service en optimaal resultaat. Om dit te behalen, ga ik samen met u aan de slag om uw wensen op een rij te zetten.

Ik begrijp dat bij de verkoop, maar ook bij de zoektocht van een (t)huis veel komt kijken. Wat de reden ook is het blijft een spannend proces. Ik zal u daarom tijdens het gehele traject begeleiden en ondersteunen.

Daarnaast vertel ik graag iets over mijzelf. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Sinds 2011 ben ik woonachtig in de gemeente Stichtse Vecht waar ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen met veel plezier woon. Daarnaast speel ik (sinds kort) Padel op vriendschappelijk niveau, dus wie weet treffen we elkaar eens op de baan.

foto arjan

Tevreden als u dat ook bent

Mijn werkgebied ligt in Utrecht en de omliggende omgeving. Mocht u opzoek zijn buiten dit gebied is dit ook geen probleem. Ik denk graag met u mee en help u zoeken! Of u nu opzoek bent naar een koop, huur huis, wilt huren of verkopen, ik als uw makelaar help u door het hele proces heen. U staat er niet alleen voor.

Ik ben een mensen mens, sociaal en gedreven. Door het werken in dienstverlenende functies en mijn huidige werk als makelaar, zorg ik voor een servicegerichte aanpak en staat u als klant centraal. Dit doe ik door naar u te luisteren, u vragen te stellen en eerlijk te zijn en niet onbelangrijk, verlies ik het resultaat daarbij niet uit het oog.

Omdat Ik zelfstandig werk, maar ook samen werk met een team ben ik in mijn kracht. In mijn samenwerking met Alliances Makelaardij voel ik mij daarom ook thuis. Een mooi voordeel van deze samenwerking is dat we hierdoor snel kunnen schakelen en op een efficiënte manier kunnen zorgen voor het juiste resultaat en het is ook gewoon leuk. Ook hier staat natuurlijk service en oog voor detail centraal.

Bent u opzoek naar een makelaar met oprechte interesse, een makelaar die met u meedenkt, een positieve instelling heeft, eerlijk, gemotiveerd, gedreven, enthousiast is en snel kan schakelen? Dan bent u bij Arjan Bouwman Makelaardij aan het juiste adres.

Interesse?

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Telefoonnummer

06 49308295