DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Makelaar Zeist

Op zoek naar een makelaar in de omgeving van Zeist? Ik ben dé makelaar die met u meedenkt en samen met u dit proces aangaat. Of u nu wilt verkopen, kopen of verhuren, ik luister naar uw wensen en vindt het belangrijk te streven naar een goede service en optimaal resultaat

Betrokken bij u en de woning

Als Makelaar in de omgeving Zeist vind ik het prettig om breed inzetbaar te zijn. Vooral om deze reden is het dat ik mij niet alleen richt tot een tak binnen de Makelaardij. Zo vind ik het allerbelangrijkste én ook het leukste aan dit vak dat je in contact staat met mensen en hierin ook gelijk wat voor ze kan betekenen. Het persoonlijke contact zal ik om die reden niet uit het oog verliezen. Het is tenslotte geen pak melk die je koopt, verkoopt of verhuurt. Door op diverse gebieden binnen de Makelaardij te opereren doe ik iedere dag nog meer ervaring en kennis op. En het leukste, ontmoet ik steeds weer nieuwe mensen met ieder zo zijn of haar eigen verhaal.

In samenwerking met:

Makelaar-Maarssen
Makelaar-Zeist

Makelaar Zeist:
Tevreden als u dat ook bent

Mijn werkgebied ligt in Zeist en de omliggende omgeving. Mocht u opzoek zijn buiten dit gebied is dit ook geen probleem. Ik denk graag met u mee en help u zoeken! Of u nu opzoek bent naar een koop, huur huis, wilt huren of verkopen, ik als uw makelaar help u door het hele proces heen. U staat er niet alleen voor.

Ik ben een mensen mens, sociaal en gedreven. Door het werken in dienstverlenende functies en mijn huidige werk als makelaar, zorg ik voor een servicegerichte aanpak en staat u als klant centraal. Dit doe ik door naar u te luisteren, u vragen te stellen en eerlijk te zijn en niet onbelangrijk, verlies ik het resultaat daarbij niet uit het oog.

Omdat Ik zelfstandig werk, maar ook samen werk met een team ben ik in mijn kracht. In mijn samenwerking met Alliances Makelaardij voel ik mij daarom ook thuis. Een mooi voordeel van deze samenwerking is dat we hierdoor snel kunnen schakelen en op een efficiënte manier kunnen zorgen voor het juiste resultaat en het is ook gewoon leuk. Ook hier staat natuurlijk service en oog voor detail centraal.

Bent u opzoek naar een makelaar met oprechte interesse, een makelaar in Zeist die met u meedenkt, een positieve instelling heeft, eerlijk, gemotiveerd, gedreven, enthousiast is en snel kan schakelen? Dan bent u bij Arjan Bouwman Makelaardij in Zeist aan het juiste adres.

Interesse?

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Makelaar Zeist:
Het verkooptraject

Ik begrijp dat bij de verkoop, maar ook bij de zoektocht van een (t)huis veel komt kijken. Wat de reden ook is het blijft een spannend proces. Ik zal u daarom tijdens het gehele traject begeleiden en ondersteunen.

In een vrijblijvende kennismaking vertel ik u graag meer over de mogelijkheden en wat ik voor u zou kunnen betekenen. Hierin leren we elkaar kennen, krijg ik een goed beeld van de woning en bespreken we het plan van aanpak. Ook bespreken we dan de manier van werken die ik hanteer.

Ter voorbereiding op onze samenwerking heb ik verschillende documenten van u en de woning in Zeist nodig. Ook hierin help en adviseer ik u graag. Verder zorg ik dat er een professionele fotograaf ingepland zal gaan worden, documenteren we de ontvangen informatie en zal de woning online aangemeld gaan worden. In de tussentijd kunt u de woning klaar maken voor de aankomende bezichtigingen.

Voordat de bezichtigingen plaatsvinden hebben we samen de strategie en procedure besproken. Bij het inplannen en tijdens de bezichtigingen inventariseer ik gelijk de animo en de reacties van de kandidaten. Hierover ontvangt u een terugkoppeling zodat u ook op de hoogte bent. De binnengekomen voorstellen zullen we samen bespreken en zal ik u in adviseren. 

Op dit moment zal ik zorgdragen dat er een overeenkomst opgesteld gaat worden. Zodra beide partijen hebben getekend is het definitief. Hierna zal de overdracht geregeld gaan worden en is het proces bijna afgerond. 

Op het moment dat alles definitief is zal er een datum gepland worden voor de overdracht. Tijdens dit moment zal er een inspectie plaatsvinden. Tijdens dit moment zullen de meterstanden en eventuele andere afspraken genoteerd worden.

Mochten er nog (inspectie) documenten verstuurd moeten worden, dan ontvangt u die van mij. Mocht u nog vragen hebben over het proces of op een later moment nog woning gerelateerde vragen hebben kunt u contact opnemen met mij.

Ervaringen

Woningen in de omgeving van Zeist

3581 MR

Utrecht

€ 489.000

k.k.

3607 GX

Maarsse

€ 389.000

k.k.

3543 HR

Utrecht

€ 2.400

p.m.

3521 EP

Utrecht

€ 625.000

k.k.

3525 TC

Utrecht

€ 425.000

k.k.

E-mailadres

info@abouwmanmakelaardij.nl

Telefoonnummer

06 49308295

Contactformulier

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op