DutchEnglish

Hulp nodig? 06 30176852

Heeft u een vraag? Neem contact op! 

Aankoop

Waarom je nieuwe (t)huis samen kopen met Arjan Bouwman Makelaardij

Je nieuwe woning kopen is tenslotte een belangrijk moment. Als gedreven makelaar begrijp ik hoe spannend het kopen van een woning is. Ik help jou graag bij het vinden en aankopen van voor jou de ideale woning.

In mijn aankoopbegeleiding zal ik er alles aan doen om jouw zoektocht soepel te laten verlopen. Ik zal je begeleiden in elke stap van het proces, zodat jij je nergens ( tenminste zo min mogelijk) zorgen over hoeft te maken.

Ik zal actief de markt voor je in de gaten houden en afspraken in plannen als jouw potentiële nieuwe woning beschikbaar komt. Tijdens bezichtigingen ga ik met jou samen de woning bekijken. Ik zal niet alleen letten op het esthetische aspect van de woning, maar nog belangrijker ook op de bouwkundige staat, mogelijke verborgen gebreken en de buurt waarin de woning zich bevindt.

Mijn doel is tenslotte dat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Op het moment dat je een voorstel wilt doen, zal ik je adviseren bij de prijs, strategie en zal ik de onderhandelingen voor je doen. Naast hetgeen wat we op voorhand hebben besproken over budget, wensen en mogelijkheden bespreken we ook of en welke voorwaarden we gaan vermelden in het voorstel. De bevindingen van tijdens de bezichtiging,  de (verkregen) woningdocumenten en hoe op dat moment de woningmarkt en marktwaarde is nemen we hierin natuurlijk ook mee.

Op het moment dat jij de koper van je nieuwe woning bent geworden komt er nog een hoop bij kijken. Ik heb een goed netwerk van betrouwbare en professionele contacten in de vastgoedwereld. Zo kan ik je indien nodig ook begeleiden bij de bouwtechnische keuring en taxatie. Bij de administratieve aspecten van het aankoopproces sta ik je ook van begin tot eind bij. Ik zal toezien dat het koopcontract en eventueel bijbehorende documenten nauwkeurig worden opgesteld. Zo bewaak ik belangrijke datums met betrekking tot het koopcontract (denk aan ontbindende voorwaarden) en op die manier zorg ik ervoor dat jouw belangen altijd worden beschermd.

Kortom, ben jij op zoek naar een gedreven en betrouwbare partner bij het aankopen van jouw nieuwe woning?  En zoek je daarnaast een aankoopmakelaar die je veel tijd en regelwerk uit handen zal nemen, zoek dan niet verde!  
Ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Diensten

Voor vrijblijvende informatie of andere woning gerelateerde vragen schroom niet om contact met mij op te nemen.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op